Portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv

Startsida

Sök i portalen och umea.se/kommun

Besökare

Sök i portalen och umea.se/kommun

Det litterära framgångståget

Torsdag 7 mars l 7.15-9.00 l Rex festsalar

Umeå huserar Sveriges största litteraturfestival, som varje år bjuder in och lyfter såväl internationella storheter som lokala guldkorn. Konceptet växer och Umeå kan nu vänta sig en hel vecka i litteraturens tecken.

Morgonpasset välkomnar Patrik Tornéus, Elenor Nordström och Erik Jonsson från Littfest, festivalen som startade som en liten gräsrotsfestival, numera arrangeras av en ideell förening, och som varje år bjuder in till ett späckat program med 22 000 seminariebesök och över 150 inbjudna medverkande under tre intensiva dagar.

Men det stannar inte längre där. Nils Andrén, Bokveckan, berättar om konceptet som nu föregår festivalen, och som under en hel vecka utmanar och utforskar bokens plats i samhället. Boken tas till barerna, bussen och fiket.

Lyssna till berättelsen om resan med det litterära framgångståget, om möjligheter och planer, samt var du eller din organisation kan kliva på idag eller i framtiden.


Pris för frukosten: 80 kr, betalas på plats.


VÄLKOMMEN


Arrangörer: Umeå Kommun Näringsliv och Västerbottens Handelskammare.

Sponsorer: Handelsbanken och Sogeti

För frågor kontakta:
Nils Håkansson
076-777 35 36
nils.hakansson@umea.se


ANMÄLAN:

Sista anmälningsdag är den 6 mars klockan 13.00.
Tidigare morgonpass

Morgonpassets logotyp

Datum våren 2019

7/2
7/3
4/4
2/5
13/6

I Umeå är vi nära varandra.

Gränser kan lätt suddas ut. Morgonpasset är ett forum för korsbefruktning som vanligtvis anordnas första torsdagen varje månad.

Lyssna på spännande människor som pratar om högaktuella ämnen. Och träffa andra än de du träffar på jobbet varje dag. Garanterat inspirerande!


Arrangörer:

Västerbottens Handelskammare

Sponsorer:

Handelsbanken

Info om Morgonpasset:

Vill du prenumerera på Umeå kommun näringslivs nyhetsbrev? Nyhetsbrevet innehåller information om Morgonpasset och andra lokala mötesplatser och nätverk.

Läs mer och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på länken nedan:

Nyhetsbrev

Umeå kommuns webbplats
Turistbyrå
Umeå universitet
Umeå kommunföretag